Τι θα χρειαστούμε:
Εκτέλεση:
- Βάζουμε το χταπόδι σε μια κατσαρόλα μαζι με το νερό, το ξύδι και τα μπαχαρικά του και το βράζουμε μέχρι να μαλακώσει καλά σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά
- Κόβουμε το χταπόδι κομμάτια και το αλατίζουμε αν χρειάζεται.
- Βάζουμε το χταπόδι σε μπολ μαζί με το ξύδι, το πιπέρι και τα υπόλοιπα αρωματικά εκτός από το λάδι και τον μαϊντανό
- Το αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μια μέρα να ποτίσει στο ξύδι
- Σερβίρουμε με ελαιόλαδο και φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου